KajaGooGoo Fan-club

Üdvözöllek a magyar KajaGooGoo Fanclub oldalán. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, újabb cikekkel videókkal, képekkel várlak vissza legközelebb is. Szívesen veszem segítséged, ha Te is képekkel cikekkel tudod gazdagítani az oldalt. Ezeket a csibecsaba@freemail.hu címre köszönettel várom.

2006. január 6., péntek

Limahl riport 1983

A tavalyi emlékezetes KAJAGOOGOO "válás" majd a csaknem egyéves kényszerszünet után kezd helyreállni a "rend" a tizenéves rock rajongók egyik kedvence LIMAHL körül. Második kislemeze /TOO MUCH TROUBLE/ nemzetközi sláger, új DON’T SUPPOSE című nagylemezét is kedvezően fogadta a kritika. Legutóbb a TOKIO MUSIC FESTIVAL - on ért el harmadik helyezést, s ebből az apropóból kért tőle interjút munkatársunk egy müncheni TV-forgatás szünetében.
- Épp egy tengerentúli vendégszereplés után érkeztél vissza Európába. Hogyan sikerült eljutnod a távoli országokba?
L:-A TOO SHY című dal japánban és Ausztráliában is nagy siker volt, így könnyen kaptam koncertezési és TV-fellépési lehetőségeket. Csak Ausztráliában két hét alatt 8 TV-műsorban szerepeltem.
- Gondolom, ebben szerepet játszott az is, hogy új albumodat kedvezően fogadta nemcsak a közönség, de a szakma is. Van-e különbség a mai és a KAJAGOOGOO - korszakban írt dalaid között?
L: - Az új album kevésbé elektronikus. Korábban mindannyian a technika megszállottjai voltunk. Mostanában az akusztikus hangszerek és egyéb hangszerelési lehetőségek foglalkoztatnak. De az én albumom még mindig jobban emlékeztet a régi KAJAGOOGOO hangzásra, mint a többiek új lemeze.
- A rajongók tavaly a legszebb zenésznek választottak. Te viszont arról vagy híres, hogy szép lányokkal mutatkozol. Van-e valamilyen nő ideálod?
L: - Nincs. Volt már szőke, barna, hosszú és rövid hajú barátnőm is. De mindegyik alacsonyabb volt nálam. Ez számomra fontos, hogy mint fiú, nagyobb vagy legalábbis azonos magasságú legyek a lányokkal. Más "flúgom" velük kapcsolatban nincs. Ezért éreztem jól magam Japánban. Ott a lányok között az 1.67 méteres magasságommal igazán nagymenőnek számítottam.
- Mikor láthatunk Európában, a videók után tervezel-e koncertfellépéseket?
L: - Októberben és novemberben az NSZK-ban fellépek és más európai országokban is. Háromtagú női vokál és egy szerződtetett zenészekből álló zenekar kísér majd.
- Van-e olyan zenész, akinek lemezei, koncertjei befolyásolnak, akit példaképül is elfogadsz?
L: - Van. Két éve láttam először a MANHATTAN TRANSFETR - t és azóta ők az ideáljaim.
-25 éves vagy. Magánéleteddel sokat foglalkoznak a lapok. Fiúkról is, lányokról is szólt a pletyka. Aztán felröppent a hír, megházasodsz.
L: - Igen. A sajtóban rengeteg marhaságot összefirkálnak. Normális embernek tarom magam, akinek most a siker, a karrier a legfontosabb. Ennek rendelem alá magánéletemet is. Éppen ezért csak flörtökre futja az időmből. A nagy Ő-re most nem volna időm. A házasságra pedig nem is gondolok. Egyenlőre a zene tölti ki az életem.