KajaGooGoo Fan-club

Üdvözöllek a magyar KajaGooGoo Fanclub oldalán. Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, újabb cikekkel videókkal, képekkel várlak vissza legközelebb is. Szívesen veszem segítséged, ha Te is képekkel cikekkel tudod gazdagítani az oldalt. Ezeket a csibecsaba@freemail.hu címre köszönettel várom.

2006. január 6., péntek

KajaGooGoo válás 1982


Alighanem sokkolta a KAJAGOOGOO híveit az a hír miszerint a sikerei csúcsán lévő együttes tagjai Istenhozzádot mondtak énekesüknek LIMAHL- nak s a jövőben négyre fogyatkozva próbálnak szerencsét. LIMAHL viszont bejelentette hogy szólóénekesként folytatja a pályafutását, s új lemezének felvételeit már meg is kezdte egy londoni stúdióban.
A hírekből az is kiderül hogy a válás korántsem volt olyan harmonikus, mint ahogy azt a rajongóknak az image megőrzése érdekében tálalták. A DAILY STAR szerint a válás hátterében személyi ellentétek, csúnya veszekedések álltak. JEZ STRODE dobos szerint viszont LIMAHL csupán négybetűs szavakkal volt hajlandó beszélni az együttes eddigi munkájáról és új zeneanyagáról. A legpikánsabb sztorit azonban a THE SUN című bulvárlap röppentette fel, amely tudni vélte, hogy az énekest intim kapcsolatok fűzték PAUL GAMBACCINI- hez, az ismert D.J.- hez, akivel közös lakást bérelt és bizonyos klubokba is együtt járt. Hogy a hír igaz-e vagy sem, mindegy. A lényeg, hogy igencsak sikerült tönkretenni a tini lányok szívébe éppen csak befészkelődött KAJAGOOGOO - mítoszt, s a szépreményű zenekar karrierjének is alighanem vége, hisz a rajongók nagy többsége LIMAHL kedvéért sikítozott a koncerteken. Nekik csupán az jelent némi vigaszt hogy 24 éves bálványuk hamarosan kislemezzel jelentkezik és karácsony táján boltokban lesz albuma is. A KAJAGOOGOO négy tagja viszont a jövőben stílust változtat. Dzsesszes - funkys dalokat játszanak és a zenekar image - án is változtatnak. Szeretnének a "kiscsoportosok" helyett a nagyobbaknak is játszani.